qr code

qr code

Είμαστε όλοι φίλοι

Είμαστε όλοι φίλοι
"Όσα πραγματικά πρέπει να ξέρω για το πως να ζω, τι να κάνω και πως να είμαι, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο.Η σοφία δε βρισκόταν στην κορφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα βουναλάκια από άμμο, στο νηπιαγωγείο"
Του Robert Fulghum

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Δωρεά σε παιχνίδια αυλής..

 Η συμμετοχή μας την περυσινή χρονιά στο διαγωνισμό Ανακύκλωσης, της Εθελοντικής Ομάδας Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι (με καπάκια και κουτάκια αναψυκτικών), όπου είχαμε πάρει την 3η θέση, μας φέρνει ακόμα δώρα!! 

Ο σκοπός μας ήταν και είναι, η ανακύκλωση να γίνει συνήθεια όλων και προπαντός των παιδιών, να γίνει αυτή η πράξη στάση ζωής!! Πιστεύουμε κάτι να καταφέρουμε!!

Όμως αυτή η προσπάθεια μας έφερε και δώρα, από την ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι που τα παραλάβαμε πέρυσι  αλλά και από την εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, χορηγοί της προσπάθειας, που χθες ήρθαν εκπρόσωποι της και μας έφεραν παιγνίδια για την αυλή μας, για τα παιδάκια μας!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την εταιρεία και την κα Βιβή Ξυπάκη, με την οποία συνεργαστήκαμε!! Η προσφορά και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι μέρος της ζωής μας!! Συνεχίστε, συνεχίζουμε!!!!!

                                     ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου