qr code

qr code

Είμαστε όλοι φίλοι

Είμαστε όλοι φίλοι
"Όσα πραγματικά πρέπει να ξέρω για το πως να ζω, τι να κάνω και πως να είμαι, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο.Η σοφία δε βρισκόταν στην κορφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα βουναλάκια από άμμο, στο νηπιαγωγείο"
Του Robert Fulghum

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ.......!!!!!!!!!!

Είναι πολύ όμορφο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου οι ανθρώπινες αξίες δυστυχώς φθίνουν, να βρίσκονται άνθρωποι, που να προσπαθούν να δώσουν ΑΓΑΠΗ!! 
O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π/θμιας Εκπαίδευσης "ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΌΠΟΥΛΟΣ , οι ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ", ο Σύλλογος ΦΛΟΓΑ (Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια) και φυσικά οι εκπαιδευτικοί Γεωργία Σολωμού (εμπνεύστρια της δράσης και οργανώτρια στην Κύπρο) και ο Μάριος Μάζαρης (συν οργανωτής στην Ελλάδα), μας δώσανε ένα ισχυρό κίνητρο, για να προσπαθήσουμε όλοι, για μια καλύτερη κοινωνία, αυτής της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στον συνάνθρωπο!!

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε σε αυτή την ακτιβιστική δράση!!
Τα παιδιά ζωγράφισαν πάνω στις μπλούζες τους και μας έδειξαν πως η πραγματική ευτυχία είναι κάτι πολύ απλό, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο, μια βόλτα, ένα παιχνίδι με τον φίλο τους, ένα γεύμα με την οικογένεια, μια μπάλα, μια απλή ζωγραφιά......
Η αυλή του σχολείου μας γέμισε ΑΓΑΠΗ!!
Η ΦΛΟΓΑ στην καρδιά μας άναψε και στο μικρό σχολείο μας, μόλις 33 παιδάκια, η προσπάθεια ήταν συγκινητική!!!!

ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!








Η όμορφη αυτή δράση ολοκληρώθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στο Πάρκο Γεωργιάδη του Ηρακλείου, με συμμετοχή 40 σχολείων της πόλης!!!

Το μήνυμα: Υπάρχει ακόμα ΕΛΠΙΔΑ, αρκεί να επενδύσουμε στα παιδιά!!
                   







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου