qr code

qr code

Είμαστε όλοι φίλοι

Είμαστε όλοι φίλοι
"Όσα πραγματικά πρέπει να ξέρω για το πως να ζω, τι να κάνω και πως να είμαι, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο.Η σοφία δε βρισκόταν στην κορφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα βουναλάκια από άμμο, στο νηπιαγωγείο"
Του Robert Fulghum

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Γιορτάζει ο μπαμπάς μου!!!

Η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη στον πατέρα. Γιορτάζουμε την προσφορά του στην οικογένεια και στην κοινωνία. Φέτος είναι την Κυριακή 21 Ιουνίου!

 Στο νηπιαγωγείο λόγω της ημερομηνίας που   γιορτάζεται, δεν έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να ασχοληθούμε με αυτή τη γιορτή. Φέτος λόγω της παράτασης του σχολικού έτους, εξαιτίας της πανδημίας..., οι μπαμπάδες σε αυτό το θέμα, πρέπει να είναι ευχαριστημένοι, γιατί τα παιδάκια τους θα τους πάνε δώρο που έφτιαξαν στο σχολείο....!!

Διαβάσαμε το παραμύθι της Ρος Κόλινς 'Ο καταπληκτικός μπαμπάς μου"
                                                       Ο καταπληκτικός μπαμπάς μου, Ross Collins - Skroutz.gr

Συζητήσαμε με τα παιδιά για τον δικό τους καταπληκτικό μπαμπά...., Καταγράψαμε τις απόψεις τους.
Κατασκευάσαμε ένα μπρελόκ με την φωτογραφία του παιδιού από την μια μεριά και τις ευχές των παιδιών από την άλλη, για δώρο!!








Παρατηρήσαμε, βάλαμε στη σειρά τα γράμματα που χρειάζονται για να σχηματίσουμε τη λέξη "ΜΠΑΜΠΑΣ" και προσπαθήσαμε να βρούμε και άλλα υποκοριστικά για το όνομα του.
Σε φύλλο εργασίας γράψαμε μέσα σε καρδούλα την λέξη ΜΠΑΜΠΑΣ και ζωγραφίσαμε τι κάνουμε μαζί με τον καταπληκτικό μπαμπά μας!!






Εκτός αυτών που είπαμε στο σχολείο και φτιάξαμε....., μπορείτε να ψάξετε και μέσα στον πίνακα της Helene Fallstrom "H αγάπη του πατέρα",  για διάφορα τραγούδια, παραμύθια, παιχνίδια...!!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑ!!
Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου