qr code

qr code

Είμαστε όλοι φίλοι

Είμαστε όλοι φίλοι
"Όσα πραγματικά πρέπει να ξέρω για το πως να ζω, τι να κάνω και πως να είμαι, τα έμαθα στο νηπιαγωγείο.Η σοφία δε βρισκόταν στην κορφή του σχολικού βουνού, αλλά εκεί, στα βουναλάκια από άμμο, στο νηπιαγωγείο"
Του Robert Fulghum

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Καλό καλοκαίρι!!

Μια χρονιά παράξενη, ιδιαίτερη, που δεν είχαμε ποτέ μέχρι τώρα ξαναζήσει......, έφτασε στο τέλος της. Τρεις μήνες που δεν πηγαίναμε σχολείο....., αλλά επικοινωνούσαμε διαδικτυακά, λέγαμε τα νέα μας, κάναμε το μάθημα μας με ένα ιδιαίτερο τρόπο....!! Ένας μικρός-μικρός ιός  που μας αναστάτωσε και συνεχίζει δυστυχώς να μας κρατάει σε ετοιμότητα, έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μας! 
Άνοιξαν τα σχολεία....., αλλά τα πράγματα δεν ήταν όπως πρώτα...! Αλλαγές στη διαρρύθμιση των πραγμάτων του σχολείου...., αφαίρεση παιγνιδιών...., εκ περιτροπής τα παιδιά στο σχολείο για να μπορούμε να κρατάμε αποστάσεις..., αντισηπτικά ......
Αυτή τη μεγάλη παρένθεση δεν είναι εύκολο να την ξεχάσουμε....., όμως δεν θα την αφήσουμε να μας επηρεάσει και να μας πάρει τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε στο σχολείο μας και ήταν πολλές, αυτή τη σχολική χρονιά!! Την τελευταία εβδομάδα ασχοληθήκαμε με τις αναμνήσεις μας από όλη τη χρονιά και παρακολουθήσαμε στον προτζέκτορα βίντεο με τις φωτογραφίες μας !! Ήταν όμορφα και συγκινητικά αυτά που είδαμε και για μας και για τα παιδιά!!
Σας ευχαριστούμε παιδάκια μας για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε για τις ημέρες γεμάτες ένταση, σας ευχαριστούμε για τις αγκαλιές που μας προσφέρατε ανιδιοτελώς, σας ευχαριστούμε που μας δείξατε ότι με το χαμόγελο και την αισιοδοξία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, σας ευχαριστούμε για όλα που μάθαμε από εσάς......!!!
Καλή πρόοδο με υγεία στα νήπια μας που σαλπάρουν για άλλα λιμάνια και καλή αντάμωση στα προνήπια μας το Σεπτέμβριο!!
Θα είστε πάντα στο νου και στην καρδιά μας !!
Ευχαριστούμε πολύ όμως και τους γονείς των παιδιών μας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε, γιατί διαφορετικά  οι στόχοι δεν εκπληρώνονται!! 

Το καράβι έτοιμο να σαλπάρετε....., καλά ταξίδια!!




Οι τσαντούλες μέσα περιέχουν, όλα τα όμορφα και τα ιδιαίτερα αυτής της χρονιάς....









Καλές διακοπές...., καλή ξεκούραση!!

Καλό καλοκαίρι αγαπημένα μας παιδάκια!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου